Protecția datelor cu caracter personal, precum și a confidențialității, reprezintă o preocupare permanentă pentru S.C. WIN IMPEX S.R.L. denumit în continuare „Noi”. De la început, protecția datelor și securitatea informațiilor au făcut parte din politica internă a companiei noastre.

Ca urmare, ne angajăm să preluăm și să procesăm datele pe care ni le furnizați, în conformitate cu legislația în vigoare în țara noastră, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („GDPR”).

Astfel, ținând cont de regulamentul și prevederile intrat în vigoare la 25 mai 2018, definim și considerăm că datele personale sunt orice informație care conduce la identificarea unei persoane fizice. Ca urmare, considerăm o persoană identificabilă acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, psihologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această politică de confidențialitate se referă la datele personale ale partenerilor, clienților și altor persoane care vizitează site-ul nostru www.fereastrawin.ro sau care ne contactează.

Prin această politică vă informăm despre scopul pentru care sunt colectate, baza prelucrării datelor, tipurile și categoriile de date preluate, durata prelucrării, drepturile utilizatorilor, persoanele cărora le dezvăluim datele cu caracter personal.

Scopul și temeiul prelucrării și prelucrării datelor cu caracter personal: Pentru a putea interacționa cu conținutul de pe site-ul nostru, în calitate de persoană fizică, este posibil să fiți supus unei activități de prelucrare a datelor. Astfel, utilizatorii noștri pot îndeplini următoarele roluri:

Clienți

1.1 Procesul de vânzare

Pentru a vă oferi produsele și serviciile pe care le solicitați, avem nevoie de datele dumneavoastră personale. Totodata sunt folosite si atunci cand intocmim certificatele de garantie, astfel incat sa beneficiati de o experienta de cumparare corecta si eficienta. Astfel, în cazul menționat, ne bazăm pe procesul de vânzare sau pe contractul întocmit ca bază pentru prelucrarea datelor pe care ni le furnizați.

1.2 Comunicare eficientă

Utilizăm datele dumneavoastră pentru a comunica ușor și eficient despre comenzile pe care intenționați să le plasați. Iar baza pe care o folosim este tot contractul sau procesul de vanzare-cumparare desfasurat online sau offline.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că este posibilă utilizarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este baza pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de buletine informative

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin campaniile de newsletter pe care le derulăm online. Totusi, am mentionat ca desfasuram aceasta activitate doar daca te-ai abonat la serviciul nostru. Astfel, avem consimțământul dumneavoastră expres. Totodată, am menționat că vă puteți retrage oricând consimțământul, adică vă dezabonați de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: monicamihalache@wingrup.ro.

Categoriile de date pe care le colectăm în calitate de client sunt următoarele: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail, precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Procesul de vânzare

Utilizăm datele personale furnizate de dumneavoastră pentru a putea furniza comenzile pentru produse sau servicii pe care le-ați solicitat în mod liber și expres. De asemenea, folosim datele dumneavoastră personale pentru a putea gestiona relația cu clienții pe care ați ales să-i reprezentați. Interesul legitim pentru furnizarea serviciilor noastre este baza pe care ne bazăm în acest caz.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pentru a putea comunica cu ușurință, în legătură cu solicitările pe care ni le-ați trimis sau pentru a vă oferi orice alte informații relevante privind mediul de afaceri.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că este posibilă utilizarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este baza pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de buletine informative

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin campaniile de newsletter pe care le derulăm online. Cu toate acestea, observăm că desfășurăm această activitate doar dacă v-ați abonat la serviciul nostru. Astfel, avem consimțământul dumneavoastră expres. Totodată, menționăm că vă puteți retrage oricând consimțământul, adică să vă dezabonați de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: monicamihalache@wingrup.ro.

Categoriile de date pe care le colectăm sunt următoarele: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Îndeplinirea raporturilor contractuale

Pentru a menține relația contractuală, folosim datele personale pe care ni le furnizați. Astfel, baza pe care acționăm este contractul pe care l-ați semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pe care ni le furnizați pentru a comunica despre orice probleme relevante de afaceri. Baza pe care acționăm este întregul contract încheiat cu dumneavoastră.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că este posibilă utilizarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este baza pe care ne bazăm.

Categoriile de date pe care le colectăm sunt următoarele: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Candidat pentru un loc de muncă

Vă informăm că folosim datele personale pe care ni le furnizați prin trimiterea CV-ului dvs. online sau offline pentru a vă evalua calificările și a decide dacă sunteți potrivit pentru o poziție în cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se va efectua dacă sunteți selectat pentru postul pe care îl oferim, în vederea întocmirii contractului de muncă și a îndeplinirii prevederilor legale.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. numărul de telefon, precum și alte date personale incluse în CV.

Vizitator la sediul companiei noastre

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediilor, activelor și personalului nostru. În acest caz, baza pe care acționăm este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt nume, imagini surprinse pe camerele de supraveghere, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

Utilizator al site-ului nostru

Folosim datele personale pe care le colectăm pentru a îmbunătăți experiența online oferită prin navigarea pe site-ul nostru. De asemenea, monitorizăm traficul pentru a compila rapoarte statistice și pentru a înțelege ce fel de conținut online preferați sau găsiți util. Pentru aceasta activitate avem ca baza interesul legitim care contribuie la buna functionare a site-ului.

Dezvăluirea datelor personale

Ne angajăm să nu dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal către terți. Cu toate acestea, observăm că uneori pot apărea excepții. În anumite situații, datele personale trebuie dezvăluite partenerilor sau asociaților. De exemplu, atunci când plasați o comandă online, trebuie să o predăm curierilor pentru ca aceștia să se ocupe de livrare.

Timp de procesare

Este intenția noastră să păstrăm datele dumneavoastră atâta timp cât este necesar. Astfel, respectam durata contractului semnat, iar apoi pastram datele atata timp cat prevad obligatiile in vigoare.

Iar în cazul în care scopul preluării datelor nu este încheierea unui contract de vânzare-cumpărare sau de colaborare, datele vor fi păstrate doar atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Având în vedere legislația în vigoare, vă informăm că aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercita fără restricții:

– Accesarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;

– Corectarea datelor personale pe care ni le-ați furnizat;

– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

– Opoziție cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal;

– Posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau altor instanțe competente, atunci când considerați necesar.

În ceea ce privește serviciul de newsletter pe care vi-l punem la dispoziție, trebuie să știți că vă oferim posibilitatea de a vă dezabona oricând doriți, prin opțiunea „Dezabonare” sau „Dezabonare”.

Dacă considerați că informațiile furnizate mai sus sunt contrare preferințelor sau principiilor dumneavoastră, vă rugăm să nu utilizați site-ul web și să nu furnizați date personale. Cu toate acestea, rețineți că anumite servicii, cum ar fi vânzările, sunt condiționate de colectarea acestor date.

Dacă considerați că este necesar să obțineți mai multe detalii despre modul în care compania noastră prelucrează datele cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare la adresa de e-mail monicamihalache@wingrup.ro, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Ne angajăm să luăm în serios solicitările dumneavoastră.