Uși termopane

Usi termopane rezidentiale

Uși termopane rezidențiale

Ușa locuinței este cartea de vizită a stilului nostru de viață.

Posibilitatea de a le personaliza în funcție de gusturi, fac dintr-o ușă primul element distinctiv în identificarea fiecăruia. Sticla, culoare, panouri ornamentale, mânere, pot fi combinate, pentru a reprezenta cât mai bine stilul casei noastre.

Usi termopane culisante cu ridicare

Uși termopane culisante cu ridicare

Culisantele cu ridicare WIN HST ies în evidență mulțumită design-ului și eleganței unice, grație calității ridicate a profilului și a unei game bogate de culori și accesorii.

Usi termopane osciloculisante

Uși termopane osciloculisante

Aceste tipuri de uși reprezintă soluția ideală pentru închiderea spațiilor mari, deoarece deschiderea cercevelei se face pe o șină care culisează paralel cu cerceveaua fixă, astfel nu ocupă spațiu în interiorul camerei.

usi termopane culisante in plan

Uși termopane culisante în plan

Ferestrele și ușile culisante sunt un atribut al caselor moderne, care delimitează și separă discret diverse încăperi sau zone de activitate. Au un sistem de funcționare ușor și practic și se pretează oricărui stil de amenajare.

usi termopane culisante evolutiondrive plus

Uși termopane culisante EvolutionDrive Plus

Ușile termopane culisante EvolutionDrive Plus impresionează prin confortul de culisare și aerisire care economisește spațiu, precum și prin efectul de deschidere a spațiului.

Elementele glisante fac camerele să pară mai spațioase și mult mai luminoase și fac trecerea spre exterior mult mai accesibilă.