Salamander GreenEvolution 76

Sistemul GreenEvolution este mai mult decât un sistem de profile salamander. Produsele standard sunt atât de ieri – GreenEvolution este astăzi!

Adâncimea de 76 mm, gama largă de opțiuni de design, cele 3 garnituri de etanșare și 6 camere de izolare asigură o înaltă protecție fonică, și o stabilitate a ferestrelor. Toate acestea la un loc fac acest profil salamander alegerea ideală.

Salamander Green Evolution 76 Coplanar

Sistemul GreenEvolution este mai mult decât un sistem de profile salamander. Produsele standard sunt atât de ieri – GreenEvolution este astăzi!

Calitate, funcționalitate, design – asta înseamnă GreenEvolution 76 Coplanar. Acest sistem din profil Salamander se evidențiază prin design-ul său unghiular, cu forme drepte, ceea ce îi creează un aspect modern și elegant.

Salamander Bluevolution 82

Sistemul Salamander Bluevolution 82 are o rentabilitate energetică și o tehnologie de etanșare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvat mai ales pentru case pasive. În combinație cu o triplă vitrare termoizolantă, acest profil atinge cele mai exigente cerințe.

Posibilitate de execuție cu toc de renovare pentru restaurarea vechilor clădiri.

Salamander Bluevolution 92

Salamander BluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă.

Adâncimea de 92 mm, gama largă de opțiuni de design, 3 garnituri de etanșare și 6 camere de izolare asigură o înaltă protecție fonică și stabilitatea ferestrelor.

Salamander Bluevolution 73

Salamander BluEvolution 73 are un design de fereastră ambiţios, compact ce face să fie foarte ușor de întreținut, cu o durată de viață excepțională.

Profil Aluminiu

Aluminiul este un material industrial rezistent şi foarte versatil în producţie, ideal pentru usi de exterior rezidenţiale.

Forme neregulate

Ferestrele cu forme neregulate pot satisface atât cerințele actuale ale arhitecților cât și ale clădirilor arhitecturale. Au o bună funcționalitate și se pot executa într-o mare varietate de culori.

Fereastra WIN iți pune la dispoziție un număr mare de forme neregulate pentru geamurile tale.