Plase insecte

Plase insecte rulou

Plasele de țânțari tip rulou sunt construite cu caseta și ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon translucenta, neinflamabilă, rezistență la intemperii și acțiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare și caseta sunt alb și maro.

Acționarea este facilitată de arcuri; ridicarea și coborârea se fac astfel foarte ușor, prin tragerea șnurului de acționare. Plasa rulou este prevăzută cu un mecanism împotrivă ridicării accidentale.

plase insecte rulou

Pe timpul sezonului rece plasa poate fi păstrată / ridicată în casetă, nefiind astfel necesară îndepărtarea sa de la fereastră – ghidajele și caseta sunt astfel concepute încât nu alterează în nici un fel estetica tâmplăriei.

Împiedică pătrunderea insectelor dar și a impuritatiilor purtate de vânt.

Întreținere

Deosebit de ușoară
– lunar se recomandă îndepărtarea prafului depus pe fibra de sticlă cu ajutorul unei perii, unui pămătuf electrostatic sau prin aspirare;
– ori de câte ori este necesar, după desprăfuire, se va proceda la curățirea șinelor de rulare prin spălare cu un burete sau o cârpă umedă.

Plasa insecte plisse

Plasele de insecte Plisse putem spune că este produsul de top în materie de plase insecte, acesta fiind prin design-ul conceput cât și prin acționare, design, confort și utilizare unul dintre cele mai bune produse atât din punct de vedere al prețului cât și calitate. Plasele de insecte Plisse sunt ultima generație de sisteme cu protecție ridicata împotrivă insectelor, muștelor, gândacilor, ploșnițelor, țânțarilor.

Caracterizare

Aceste plase de insecte Plisse sunt adesea cel mai des folosite la uși de apartament, terase, foișoare fiind acționate prin glisare, nu necesită spațiu suplimentar pentru deschidere. Acest tip de plase au o acționare manuală, închiderea plasei facandu-se în tocul propriu.

Acest tip de plase de insecte Plisse sunt din aluminiu, profil extrudat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, plasa de insecte fiind din fibra de carbon și sticlă, designul plasei de insecte fiind unul armonic ( tip evantai ) deoarece aceasta plasă se strânge în tocul propriu, acționarea plasei este ajutată și de atele de acționare și glisare al plasei tip plisse.

plase insecte plisse