Companie

Producător tâmplărie PVC

Deoarece punem preț pe calitate, politica firmei este orientată pentru a oferi și promova cele mai bune produse și servicii, care ne permit satisfacerea cerințelor clienților.

Am reușit să formăm un colectiv cu oameni de încredere și simț de răspundere, care să reprezinte întocmai interesele companiei și ale dumneavoastră.

Responsabilitatea nu este doar un cuvânt ,,cu greutate”, ea definește atitudinea noastră față de clienți.

Ne îndeplinim toate promisiunile contractuale și ducem la bun sfârșit fiecare proiect, raportandu-ne la nevoile reale ale clienților.

Avem o conduită responsabilă față de clienți, demonstrandu-le cu fiecare acțiune întreprinsă că suntem un partener de încredere pe termen lung.

Tamplarie PVC
Firma termopane Craiova

Istoric

Ne-am deschis porțile în anul 1993 având ca domeniu de activitate producția tâmplăriei de aluminiu.

În anul 2002 a fost achiziționată prima linie de confecționare a tâmplăriei PVC și GT.

Am început modest, într-un spațiu închiriat, de 300mp, iar în anul 2004 ne-am construit propria hală de 800mp și tot atunci am achiziționat o linie nouă de producție.

Datorită creșterii rapide a activității, în anul 2009 firma s-a relocat rapid într-un spațiu propriu de 2600mp.

În anul 2014 ne-am făcut simțită prezența pe piața externă prin încheierea mai multor rapoarte de colaborare.

În anul 2015 am fost printre primele firme din țară care au achiziționat linii cu sudura invizibilă, cât și alte utilaje de tăiere și prelucrare CNC care au mărit foarte mult randamentul și calitatea produsului, obținând astfel certificiate de calitate de la producătorul de profile.

În anul 2023 firma s-a extins de la 2600mp la 5000mp, am mărit numarul de linii de sudură iar pentru protecția mediului am achiziționat mașini de transport electrice pentru echipele de montaj.

Certificări

Tehnologie

Cel mai important rol în influenţarea vieţii contemporane îl deţine astăzi, incontestabil, tehnologia.

Plătim facturi cu doar câteva atingeri ale ecranului telefonului mobil, ne controlăm afacerile și siguranța locuinței de la distanță. Facem, așadar, tot mai multe lucruri cu ajutorul tehnologiei inteligente.

Liniile noastre tehnologice care compun fluxurile de fabricație sunt echipate cu utilaje și instalații moderne, la nivelul tehnicii actuale și anume: centre cu control numeric de tăiere pentru PVC și aluminiu, de prelucrare, de îndoit și prelucrat baghetele distanțiere ale geamului termoizolant, mașini de lipit la patru capete cu cordon de sudură 0, masa de prindere a feroneriei pe piese, roboți de sigilat geamul termoizolant, mașini de tăiat și spălat sticla, etc.

Producem cu aceste mașini piese de PVCși aluminiu care, manual nu ar putea fi realizate la standardele înalte pe care le oferim. Trendul pentru dezvoltare în zona de robotică și inovații tehnologice este în creștere.

Fereastra Win în imagini